Productora audiovisuals Barcelona

¿Vols tenir un vídeo casolà o un videoclip professional?

qualitat cinematogràfica

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=atiAz3aeDkY

Solo Session

Una sèrie de vídeo de producció pròpia amb alguns dels millors músics del panorama jazzístic barceloní.


Play


Play


Play


Play


Play

Previous
Next


Play


Play


Play


Play


Play

Previous
Next
Videos de clientes

Alguns dels videoclips produïts per nosaltres.

Precios

Videoclip d’estudi

Una peça (en directe)
300

  • Una peça
  • 1 càmera fixa i 1 mòbil
  • Llum cinematogràfica

Reservar

Videoclip d’estudi

Duess peces (en directe)
540

  • Dues peces
  • 1 càmera fixa i 1 mòbil
  • Llum cinematogràfica

Reservar

Videoclip d’estudi

Tres peces (en directo)
€780
600

  • Tres peces
  • 1 càmera fixa i 1 mòbil
  • Llum cinematogràfica

Reservar
OFERTA

Aquests preus només són orientatius.
Recorda que pots trucar o escriure per mail o whatsapp per a fer-nos la teva consulta. Si tens una necessitat concreta, demana’ns el teu pressupost i el rebràs en 24 hores.

Reserva de serveis

Productora videoclips Barcelona

Si has arribat fins aquí és perquè tens al cap gravar un videoclip. En aquest article t’explicarem tot el que has de tenir en compte per a començar aquesta aventura.

Si desitges directament saber preus pots passar per la nostra pàgina de serveis de vídeo.

Pressupost i preus de videoclips.

El més important és saber quant et vols gastar. La producció de vídeos musicals té molt de marge de maniobra. Així que tot anirà en funció del teu pressupost o de qual sigui el producte final que desitges crear.

Si necessites una cosa ràpida i que et serveixi per a obtenir moviment en les xarxes socials pots optar per un videoclip barat i senzill però gravat a l’entorn de l’estudi per a donar qualitat al producte final. Si per contra necessites un videoclip professional, pots optar per crear una història audiovisual amb significat propi, escenaris diferents i localitzacions, actors, vestuari, etc. En la nostra llista de preus de videoclips trobaràs diferents packs preparats per a fer-te una idea i poder triar el que tu necessites.

Tipus de videoclip

Narratiu

S’escriu i interpreta una història o argument cinematogràfic. Pot ser interpretada per l’artista o per actors. S’acompanya d’un guió prèviament preparat i sobre el qual també es preparen les diferents escenes. A la fi i al cap són curtmetratges o micro-relats amb les característiques pròpies d’una pel·lícula.

Descriptiu

En aquesta mena de vídeo musical no s’explica una història, tan sols es van succeint imatges de l’artista o banda en diferents contextos. Poden ser gravats en un escenari, una sala d’assajos o un exterior.

Narratiu-descriptiu

És una combinació dels dos anteriors. Hi ha una part en la qual apareix l’artista fent la seva interpretació i una altra en la qual es narra una història. De la mateixa manera, en les escenes narratives, el protagonista pot ser el mateix artista o actors.

És una estructura que funciona a la perfecció quan es vol contar una història però sense massa desenvolupament.

Vídeo lyric

Videoclip essencialment compost per animacions de text. Aquest text és la pròpia lletra de la cançó que va apareixent de forma sincronitzada amb la veu. En aquestes ocasions l’artista sol estar en ambientacions senzilles com un fons de color sòlid. El treball gran per tant es troba en el departament d’animació.

Live

Com el seu propi nom indica és l’enregistrament, habitualment *multi-cambra, d’un concert en directe. A vegades, si l’objectiu és editar un conjunt de cançons en vídeo, es pot preparar un concert amb públic en una sala tancada de manera que es puguin fer múltiples preses de cada cançó. D’aquesta manera en post-producció triar el millor contingut i tancar un producte de qualitat.

Fals directe. Assaig o enregistrament en estudi.

És un vídeo musical molt semblant al live, només que en un entorn més controlat. La qualitat de l’àudio millora amb un monitoratje per als músics amb auriculars i sense contaminació en els diferents micròfons, alguna cosa que és impossible en un escenari. El resultat dóna com a percepció per a l’espectador una situació íntima i privada de la vida de l’artista.

Teaser

Aquest tipus de vídeos té com a objectiu la promoció d’un projecte. Són de durada curta i, al cap i a la fi, són vídeos publicitaris. L’equivalent a el *trailer d’una pel·lícula. Poden contenir escenes purament musicals amb diferents rètols que van explicant diferents coses, o bé poden alternar-se plans d’interpretació musical amb una entrevista on s’explica el projecte en si.

Què necessites per a fer un videoclip?

Com he explicat abans, depèn de la grandària de la producció. Per a fer un videoclip senzill, n’hi ha prou amb una cambra professional, la llum adequada i un entorn agradable. En canvi si vols una producció audiovisual que cridi l’atenció i tingui la qualitat suficient per a poder sortir en televisió a més d’en YouTube, hi ha una sèrie de coses que has de tenir abans de començar.

Un guió

Sempre és més atractiu un vídeo musical quan s’alternen imatges de l’artista amb una història. Aquesta història la poden protagonitzar els mateixos artistes o actors contractats si es prefereix. Però al final és necessària una història coherent i que tingui relació amb la cançó, o bé que sigui una història conceptual o artística i vagi d’altra banda. És necessari, per tant, que l’argument quedi plasmat en paper després d’un treball de desenvolupament d’aquest.

Localització

Perquè la història tingui sentit ha d’estar acompanyada de el escenari més adequat, d’exterior o interior, però d’acord amb el que explica el videoclip. Pot ser que t’agradi un espai concret i requereixi d’un lloguer.

Càmeres

Òbviament, no podem gravar un vídeo musical de qualitat sense la part més important que és la càmera. Si estàs gravant un concert o un fals directe necessitaràs disposar de diverses càmeres. És aconsellable que siguin similars entre si perquè no de problemes a l’hora de fer l’edició i muntatge. I no hi ha ni que dir que han de tenir la qualitat suficient, tant les cambres com els objectius i altres eines com sliders o estabilitzadors

Avui dia encara és suficient una resolució Full HD ja que la majoria dels reproductors no suporten resolucions majors com el 4K.

Altres accessoris d’enregistrament

Una de les coses més importants per a obtenir imatges cinematogràfiques de qualitat és l’estabilització. Existeixen diferents accessoris com els sliders o els estabilitzadors electrònics o de contrapès, que et permeten realitzar seqüències com les que veus en les millors pel·lícules de Hollywood.

Il·luminació

Depenent del lloc on calgui gravar certes escenes del curt musical serà imprescindible un bon equip d’il·luminació. És la part fonamental de la denominada “fotografia de la pel·lícula” i el que ens donarà com a resultat final un look cinematogràfic.

Perruqueria i maquillatge

Pot semblar que no, però absolutament tot aquell que es posa davant d’una cambra passa per perruqueria i maquillatge. Encara que no tinguin un pentinat gens sofisticat ni aparentment res a retocar, és necessari corregir qualsevol petita imperfecció que pugui haver-hi, com a lluentors en la pell, etc. De fet és convenient que aquestes persones estiguin presents durant tot el rodatge per a vigilar que la part de la qual s’encarreguen estigui sempre perfecta.

Vestuari

Si la història transcorre en l’actualitat en un passeig d’una bonica platja, amb uns *shorts i una camisa estampada serà suficient i el més adequat. Però si la història escrita per al videoclip requereix d’un saló colonial i una ambientació del segle XIX, caldrà vestir als actors d’època. Hi ha gent especialitzada i que coneix els millors llocs per al lloguer de vestuaris especials. Deixa-ho a les seves mans.

Producció

El departament de producció és l’encarregat de tenir tot apunto i alguna cosa així com el nexe d’unió entre la resta de departaments. Si has de llogar un espai, contractar un servei d’àpats, buscar actors, etc. necessites a algú que faci el “treball d’oficina” i el tingui tot llest.

Fotografia per a noces

Si vols saber més sobre els nostres treballs en fotografia per a noces, recorda passar per la secció de la nostra web de fotografia.

Productora audiovisual Barcelona

Aladid Studios és una de les productores audiovisuals de Barcelona que està especialitzada en la creació de videoclips. Això es deu al fet que està formada íntegrament per músics en actiu de l’escena catalana del jazz i el flamenc. Una empresa audiovisual dedicada completament al món de la música amb una llarga trajectòria en el món de l’enregistrament i edició de discos per a molts artistes.

Si estàs pensant a gravar un videoclip per a alguna de les teves cançons, podem ajudar-te. Accedeix a la nostra secció de producció audiovisual i consulta els nostres preus. Si ho necessites contacta amb nosaltres perquè puguem estudiar amb més profunditat el que tens al cap.